DE ZOEKTOCHT NAAR MEER

Bijna vier decennia geleden, in 1975, richtte de heer Meir Mordechai Morel het bedrijf op, geïnspireerd door zijn liefde voor muziek en gemotiveerd door een droom – een luidspreker creëren die de magie van muziek op de meest natuurlijke manier kon vastleggen. Zijn levenslange zoektocht resulteerde in opeenvolgende generaties luidsprekers en audio drivers die consistent nieuwe normen stelden voor superieure geluidskwaliteit. Het merk Morel (afgeleid van Mordechai Electro-acoustics) is jaarlijks bekroond met “Best of” awards.

GELUID DAT DE MAGIE VAN MUZIEK VASTLEGT

Luidsprekers kunnen worden vergeleken met muziekinstrumenten. Hoewel er veel producenten zijn van allerlei soorten muziekinstrumenten, slaagt slechts een handvol erin om het geluid te creëren dat de luisteraar beweegt en betovert, het geluid dat de magie van muziek vastlegt. Dat is de magie van Morel.

VERDER DAN TECHNOLOGIE – THE HUMAN TOUCH

Om luidsprekers te produceren die dit magische gevoel geven, is meer nodig dan alleen geavanceerde technologie of de nieuwste industriële tools. Om het hoogtepunt van de luisterervaring te bereiken, is de “human touch” een absolute noodzaak.

Elk Morel-product wordt met de hand geassembleerd en uitgebreid getest – ondergaat zeven verschillende kwaliteitstests – om ervoor te zorgen dat het aan de hoogste normen voldoet. De persoonlijke kennis en bedrijfseigen knowhow, opgedaan door het toegewijde team van Morel gedurende drie decennia van experimenteren met geluid, doordringen al hun producten.

INVESTERING VAN MOREL VERTAALT ZICH IN KLANTTEVREDENHEID

Eigen ontwerp, R&D en fabricage onder één dak stellen Morel in staat om ongekende kwaliteit te leveren tegen concurrerende prijzen. Zonder beperkingen in het ontwerp en gedreven door jarenlange ervaring in het produceren van hun eigen drivers, kan Morel de nieuwste akoestische technologieën aanbieden die onze klanten een leven lang esthetisch en luisterplezier bieden.

DE KEUZE VAN AUTO-AUDIO ENTHOUSIASTEN

Het assortiment componenten en componentensystemen van Morel voorziet in elke auto. Bekend om zijn hoogwaardige OEM-producten voor de auto-industrie en de hifi-industrie van de auto-aftermarket, waaronder twee- en driewegsystemen, coaxiale luidsprekers, Integra-luidsprekers en componenten.

Morel heeft jarenlang R&D-gewijd aan het bieden van unieke technologieën die de beperkingen van autoradio’s overwinnen en uitzonderlijke prestaties bieden. Het kenmerk van een goede luidspreker is het vermogen om opnames om te zetten in “live” uitvoeringen. De audiosystemen van Morel waren elke keer weer een schot in de roos.