THE QUEST FOR MORE

Bijna vier decennia geleden, in 1975, richtte de heer Meir Mordechai Morel op, geïnspireerd door zijn liefde voor muziek en gemotiveerd door een droom – om een luidspreker te creëren die de magie in muziek op de meest natuurlijke manier zou vangen. Zijn levenslange zoektocht resulteerde in opeenvolgende generaties luidsprekers en audio drivers die consequent nieuwe standaard zetten voor superieure geluidskwaliteit. Het merk Morel (afgeleid van Mordechai Electro-accoustics) is een jaarlijkse winnaar geworden van “Best of” awards. 

SOUND THAT CAPTURES MUSICAL MAGIC

Luidsprekers zijn te vergelijken met muziekinstrumenten. Hoewel er veel producenten van allerlei soorten muziekinstrumenten zijn, slaagt slechts een handvol erin om het geluid te maken dat de luisteraar beweegt en hypnotiseert, het geluid dat de magie van muziek vangt. Dat is de magie van Morel.

BEYOND TECHNOLOGY – THE HUMAN TOUCH

Om luidsprekers te produceren die dat magische gevoel geven, is meer nodig dan alleen geavanceerde technologie of de nieuwste industriële tools. Om het hoogtepunt van de luisterervaring te bereiken, is de “human touch” een absolute noodzaak.

Elk Morel-product wordt met de hand geassembleerd en uitgebreid getest – ondergaat zeven verschillende kwaliteitstests – om ervoor te zorgen dat het aan de hoogste normen voldoet. De persoonlijke kennis en bedrijfseigen knowhow, opgedaan door het toegewijde team van Morel gedurende drie decennia van experimenteren met geluid, doordringen al zijn producten.

MOREL’S INVESTMENT TRANSLATES INTO CUSTOMER SATISFACTION

Eigen ontwerp, R&D en fabricage onder één dak stellen Morel in staat om ongekende kwaliteit te leveren tegen concurrerende prijzen. Onbeperkt door ontwerpbeperkingen en gestimuleerd door jarenlange ervaring in het vervaardigen van zijn eigen aandrijfeenheden, kan Morel de nieuwste akoestische technologieën aanbieden die onze klanten een leven lang esthetisch en luisterplezier bieden.

THE CAR AUDIO ENTHUSIASTS’ CHOICE

Het assortiment componenten en component systemen van Morel voorzien in elke auto. Bekend om zijn hoogwaardige OEM-producten voor de auto-industrie voor de hifi-industrie van de auto-aftermarket, waaronder twee- en driewegsystemen, coaxiale luidsprekers, Integra-luidsprekers en componenten.

Morel heeft jarenlange R&D gewijd aan het bieden van unieke technologieën die de beperkingen van autoradio’s overwinnen en uitzonderlijke prestaties bieden. Het kenmerk van een goede spreker is zijn vermogen om opnames om te zetten in “live” uitvoeringen. De audio systemen van Morel waren elke keer weer een schot in de roos.